ZABOLEO GA JE MOJ PLASMAN: Aneli Ahmić iskreno o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem nakon izlaska iz rijalitija (VIDEO)

Aneli Ahmić osvojila je srca publike tokom boravka u "Eliti", zauzela drugo mesto i osvojila nagradu od 50 hiljada evra. Aneli je priznala da je ponosna na sebe i da je veoma zahvalna svojoj porodici i prijateljima koji su uvek bili uz nju.

- Jako sam umorna, moram da priznam, imam previše obaveza, nisam još videla ćerkicu uživo, samo na video pozivu. Moram da kažem da mi prijaju komplimenti i komentari van "Elite", drago mi je što su me ljudi razumeli - rekla je Aneli i otkrila da li se pokajala zbog ljubavne priče sa Markom Janjuševićem Janjušem:

- Više puta sam rekla da se ne kajem, ali bih promenila mnogo toga. To je za mene završena priča, mene ne zanima ni on, ni njegova bivša supruga, ni njihova priča. Mislim da ga je zaboleo moj plasman.

Aneli se osvrnula i na Asmina Durdžića, svog bivšeg supruga:

- Videla sam šta je govorio, da je moja rođena sestra Sita bila sa njim, kako su nas nazivali. Ja ne mogu da verujem da priča da je Sita bila sa njim, od sada sve preko advokata mora da ide sa njim, najavažnije zbog deteta, on me ne zanima.

Izvor: Pink.rs
Foto: Pink.rs - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još