MOLIM GLEDAOCE DA NE VREĐAJU MOG SINA: Majka Nenada Aleksića Ša urlala i plakala zbog ponižavanja njenog naslednika u emisiji "Narod pita" (VIDEO)

Tokom emisije "Narod pita" voditelj Milan Milošević ugostio je finaliste "Elite 7" Mionu Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Majka Nenada Aleksića Ša uključila se direktno u program, te je počela da plače i besni na gledaoce zbog vređanja njenog sina. Ona je otkrila da je on "dobar kao hleb" i da nikome ne bi loše uradio, te je otkrila da je mnogo propatila zbog njegovih bivših devojka Vanje Ignjatović i Tare Simov, te im zapretila da će progovoriti o svemu.

- Je l' te iznerviralo kad ti je govorila da si bolestan? - pitao je voditelj.

- Ja zaista ne mogu da razumem ljude, sve normalno uradim u toku dana, najnormalnije živim i onda mi ljudi govore da sam bolesnik, ne mogu više to da razumem - rekao je Aleksić.

- Ovde Nenadova majka, on je mnogo dobar čovek i nema kome nije pomogao, nemoj da me povuku za jezik i da ja počnem da pričam. Ja sam molila da ne govore ništa, nemoj ja da počnem da pričam. Miona i on su fantastično, svuda idu zajedno i super se slažu. Ja sam fizički loše zbog njegovog prethodnog braka i Miona je trebalo malo da ga smiri, da se izleči od prethodne veze. Sram bilo i Vanju i Taru, nemoj ja da počnem da pričam. On je duša najveća, uvek sebe zadnjeg pogleda i želi da učini drugima - rekla je Nenadova majka i dodala:

- Mislite da on ludi tako napolju, sigurno će se posvađati sa nekim kad ga vređa toliko, ja sam se jako uzrujala, molim gledaoce da ga ne vređaju, neka mu samo daju lep savet.

- Ljiljo, je l' su vas zabolele reči Mionine mame i bake? - pitao je voditelj.

- Meni je jako žao, pogrešan utisak su stekli o Nenadu, on je ušao polupan u rijaliti zbog Vanje, on nije loš čovek, uvek želi sve duplo da vrati bolje. On kad je osetio da je posumnjao u Mionu, desile su se takve reakcije, stvarno nisam dobro i molim narod da ga ne vređa - rekla je Nenadova majka.

- Hoćete li da se obratite Mioni? - pitao je Milošević.

- Samo neka ode kod porodice, oni se sekiraju i samo najbolje svojoj deci misle, neka lepo poriča sa njima i to je to. Nemam šta drugo da joj kažem, želim im sve najbolje - rekla je Nenadova majka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još