ŽELJNA JE ELITNOG ŽIVOTA: Maja Marinković žestoko oplela po Mioni Jovanović (VIDEO)

Tokom emisije "Narod pita" voditeljka Ana Radulović ugostila je Maju Marinković.

Maja je u jednom trenutku progovorila o ljubavi Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, te je izjavila da predviđa krah njihove veze.

- Majo, prokomentariši mi Ša, vi ste uvek imali dobar odnos. Šta se desilo? - upitala je voditeljka Maju.

- Ja o njemu imam lepo mišljenje, mislim da je dobar čovek, ali mislim da u ljubavnim odnosima nije svoj. Daje na značaju osobama koje nisu vredne toga. On je dobar prijatelj, mi smo bili super drugari dok nije ušao u odnos sa Mionom. Naravno da kao muškarac treba da stane uz svoju devojku, ali ja mislim da će njega Miona iskoristiti, a da li će biti kasno kada to shvati, ja ne znam. Mislim da njih dvoje neće uspeti, Miona je sa njim iz ličnog interesa. Čuli smo njen način života i pre Stanislava. Mislim da je željna svega toga, elitnog života, mislim da ne voli Ša - rekla je Maja.

- Jedna je od retkih koja je stala iza svoje ljubavi, možda su čak mnogi posumnjali u to - rekla je Ana.

- Ja tu stvar poštujem, ali mi ona nije dokazala time da ga voli. Njeno ponašanje u "Eliti" mi to nije dokazalo. Možda oni uspeju, ali mi nije dokazala da ga voli. To je uradila da javno ne bi ispala folirant, ne znači da sam ja u pravu, možda nas oni sve demantuju - rekla je Marinkovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još