Severina: Jadranka Kosor nije dorasla svojoj poziciji

Mnogi koji bolje poznaju delovanje Severine Vučković rekli bi da nije prvi put da pevačica govori na aktuelne političke teme.

Severina koja će za nekoliko meseci postati mama, isprozivala je aktuelnu premijerku Hrvatske Jadranku Kosor, što je samo nastavak njihovog sukoba iz 2009. godina u vezi sa Zakonom o vantelesnoj oplodnji.

- Mislim da je Jadranka Kosor jako hrabra žena. Doći na poziciju kojoj nisi dorastao jako je hrabro - rekla je Severina za zagrebačku televiziju Hajat.

Severina je rekla i da je politika ne zanima i da nikada ne bi bila deo neke političke kampanje, kao što je to učinila 2003. godine.

- Trenutno sam više u priči o flašicama i pelenama nego što pratim politiku. Više mogu da uradim bez politike. Političari su retko dobri ljudi i gotovo uvek nose loš predznak - tvrdi Severina.

Severina kaže i da bi volela da se porodi u rodnom Splitu, iako je njen nevenčani suprug više za to da se njihov prvenac rodi u Beogradu, pod budnim okom njegovog prijatelja ginekologa koji Severini vodi trudnoću.

Severina je otkrila da će se u četiri oka njih dvoje dogovoriti i naći najbolje rešenje, ali je istakla da je Split bolji izbor.

- Sada imamo predivnu novu bolnicu u Splitu, a i ja sam se rodila u starom porodilištu. Volim more i najviše bih volela da se i naše dete rodi na Jadranu - istakla je Seve, i dodala da joj trudnoća prija i da se do sredine petog meseca ugojila šest kilograma.

Pa neka je sa srećom, a za kilograme Seve ne brini.

(old_image)
Pogledajte još