ODLIČNO ZNAM DA MI DETE NIJE POTREBNO: Miona Jovanović iskreno o odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša i planovima za budućnost (VIDEO)

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša tvrde da su nakon završetka "Elite" uplovili u mirnu luku, ali ona je sada istakla da još uvek ne planira sa reperom proširenje porodice.

Naime, zadrugarka je prevarila bivšeg dečka Stanislava Krofaka u rijalitiju sa Ša, a po izlasku sa njim je započela i zajednički život.

Reper nikada nije krio da sa Jovanovićevom želi budućnost i potomstvo koje već godinama priželjkuje, ali ona ima druge planove.

Na samom početku emisije "Narod pita", voditelj ju je pitao u kakvim je odnosima sa porodicom koja se protivila njenoj vezi sa Aleksićem.

- Miona, šta se promenilo od tvog razgovora sa porodicom u sopstvenoj kući? Nekako ste na ljut način završili komunikaciju - upitao je voditelj.

- Tata mi se javio prvi, pitao me kako sam, čestitala sam tati rođendan. Sa bratom sam u super odnosima, on mi sve prenese kakva je situacija - rekla je Miona.

- Tvoj otac je jako zabrinut na koji način će Ša da te tretira, misli da će too biti na način na koji ste funkcionisali u rijalitiju, te po svemu sudeći ne može da ga gleda očima - rekao je voditelj.

- Otac, kao otac, ja ga razumem. Ni ja ne bih bila za taj odnos da sam ga gledala onako, ali svakako je mnogo bolje napolju, stvarno je super. Nadam se najboljem - rekla je Jovanovićeva.

- Koliko je tvoj tata stariji od Ša? - upitao je voditelj.

- Desetak godina - rekla je Miona.

- Šta te je otac još ispitao za Nenada? - upitao je voditelj.

- Razmenili smo svega nekoliko poruka, pitao me je kada ću doći. Ranije sam imala takvu situaciju i nisam pričala sa tatom i mamom. Sa mamom dva meseca, a sa tatom mesec. On je prvi popustio, očevi su takvi, slabiji su na ćerke. Nadam se da će biti okej - rekla je Jovanovićeva.

- Nenadu je baš zasmetala rečenica tvog brata kada je rekao: "Samo nemoj Nenad da ti pravi dete" - rekao je voditelj.

- Dete, kao dete. Ne znam, hvala njemu na savetu, slažem se sa njim. Neću raditi na tome, ja odlično sama znam da mi dete nije potrebno. Neću ništa da forsiram, ništa na silu, ali nije zbog Nenada, već imam dosta stvari da završim - rekla je pevačica.

- Ti si vrlo lagana, s obzirom na to kako je tvoja porodica reagovala. Da li stvarno veruješ da će doći do tog trenutka da možete sedeti svi na ručku i da oni zaista Nenada prihvate? - upitao je voditelj.

- Pa u nekom skorijem periodu ne, samo neka bude okej da prihvate, ne moraju ručkovi. Smatram da će tada tenzija splasnuti, mnogo je bolje nego što se tamo dešavalo - objasnila je Miona.

Izvor: Pink.rs
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Pogledajte još