PONOSAN SAM NA NJU: Anđelo Ranković iskreno o ljubavnoj vezi sa Anitom Stanojlović nakon izlaska iz rijalitija (VIDEO)

Bivši učesnik "Elite" Anđelom Rankovićem progovorio je o kupovini stana i ljubavnoj vezi sa pobednicom ovog rijalitija Anitom Stanojlović.

- Taj stan sam kaparisao pre nego što sam ušao u "Elitu", kao što sam već rekao plan je da taj stan sredim i izdajem. Dezinformacija je da ću živeti tamo, to ću izdavati - rekao je Anđelo i otkrio kako on i Anita funkcionišu van rijaliti imanja.

- Prošli smo tu rampu, koristimo svaki trenutak da budemo zajedno. Ona je trenutno u Kruševcu, nije mogla nikako da dođe, ali super smo, biće to lepo iako još nisam upoznao celu njenu porodicu, ali ima vremena, nije ni ona upoznala moju porodicu, ali smo srećni.

Nakon toga Anđelo je prokomentarisao kako njegova i Anitina porodica reaguju na njihovu vezu:

- Što tiče njene porodice, ona je srećana i to je najvažnije. Ona je imala greške ali sada je sve dobro, ona je zbog "polupanosti" radila svašta, ali sada je super i vratila se na pravi put i ja sam sigurna da će sve biti okej. Ponosan sam na nju - rekao je Ranković i osvrnuo se na svoje i Anitine planove.

- Ne vidim potrebu da žurimo, ona će sada da otvara svoj salon, juri tamo prostor, ja sam ovde, radim ovde, a ako ona bude bila tamo, malo ćemo biti zajedno, malo odvojeni, ali funkcionišemo, to je najvažnije.

Izvor: Pink.rs
Foto: andjelo7/Instagram

Pogledajte još