ONA JE POREMEĆENA BOLESNICA OD KOJE SAM POBEGAO: Asmin Durdžić žestoko prozvao bivšu izabranicu Aneli Ahmić

Aneli Ahmić, gostovala je u emisiji "Narod pita", te tom prilikom nije štedela reči na račun svog bivšeg partnera Asmina Durdžića. Ona je otkrila da će tražiti zabranu prilaska za Asmina.

Durdžić se nakon toga oglasio za domaće medije.

Kako komentarišeš to što Aneli hoće da traži zabranu prilaska?

- Za šta zabrana prilaska? Kad ona i da hoće da mi priđe, ne može, nego samo preko advokata i to nju najaviše boli. Istina je da je htela da se baci sa Norom sa terase, pa sam je vodio kod Karamujića na lečenje, izlazila i udarala se po nosu, išla na aftere, pa ostane po tri dana iako ima bebu, hapšena zbog teškog kriminala u trudnoći, tad sam tek uviđao s kim sam. Kod kuće je vrištala, nasrtala na mene, a imate i snimak gde mi razbija glavu flašom. Sve sam ja to trpeo. Ta žena je poremećena bolesnica od koje sam pobegao. Nek sam ja običan bauštelac, ali sam bio mnogo nesrećan što sam naleteo na takvo zlo. Samo nek mi se skine sa leđa i ne spominje me ta sramota ženskog roda.

Kako gledaš na to što je na gostovanje u emisiju "Narod pita" došla u patikama koje si joj ti kupio?

- Obula je te patike jer pati za mnom i za "Diorom" i "Balensijagom". Posle mene nosi samo fuš stvari i fejk komade sa Instagram stranica. Nema više šopinga i Asmina, za tim ona najviše pati.

Izvor: Pink.rs
Foto: alibaba_durdzic/Instagram

Pogledajte još