GOCA TRŽAN JE TEŽA ZA SARADNJU OD MARIJE KULIĆ: Ivan Marinković progovorio o odnosu sa bivšom suprugom, pomirenju sa Miljanom i komunikaciji sa ćerkom Lenom i sinom Željkom

Ivan Marinković i Miljana Kulić zakopali su ratne sekire, pa je bivši rijaliti učesnik jučerašnji dan u Nišu proveo sa svojim naslednikom.

Ivan je sa Miljanom rešio sukob koji su imali, te sad planira da redovno posećuje sina Željka, dok, kako je ispričao po izlasku iz "Elite", sa bivšom ženom Gocom Tržan i dalje nema dobar odnos.

- Nisam se čuo sa Lenom. To je tek teška priča. Goca je teža za saradnju od Marije. To je mnogo zeznuto. Ne može ni da se priča na tu temu - rekao je Ivan i dodao:

- Lena i ja smo se dopisivali do prošle godine. Osim odnosa sa Miljanom Kulić, Lena mi je zamerala odnos sa Jelenom u prethodnom rijalitiju i to sve što se desilo. Naravno da detetu to nije prijatno... Videćemo - zaključio je on, prenosi "Srbija danas".

Marinković je progovorio o pomirenju sa Miljanom.

- Uspostavili smo kontakt, malo smo raspravili, prvenstveno Marija i ja, neke stvari. Jedno drugome smo zamerili ono što smo radili. Ona je meni negde oprostila sve to. Zapravo ona je i navijala za to da uspostavim ponovo kontakt sa Željkom, za šta sam navijao i ja i zahvalan sam joj na tome - rekao je Ivan i dodao:

- Uglavnom, spustili smo loptu, što je i logično i najpametnije. Naravno i sa Miljanom, ona je isto tu. Dogovorili smo se da odem kod njih, mislim da je najbolje rešenje da budem malo tamo, pošto Željko ide u obdanište.

Izvor: Blic.rs/Srbija danas
Foto: ivanmarinkovic79_official/Instagram

Pogledajte još