SVADBA JE BILA MARKETINŠKI TRIK, NAPRAVILA MI JE PAKAO OD ŽIVOTA: Anita Stanojlović žestoko prozvala bivšu suprugu Jovanu Tomić Matoru (VIDEO)

U emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" voditelj Darko Tanasijević ugostio je pobednicu "Elite 7" Anitu Stanojlović, koja je odgovarajući na pitanja publike otkrila istinu o odnosu sa bivšom suprugom Jovanom Tomić Matorom.

U emisiju se telefonskim putem uključila se gledateljka Vesna sa Zvezdare.

- Šta se dešavalo u odnosu tebe, Matee Car i Sandre Rešić - pitala je gledateljka.

- Kad sam izašla, mislila sam da će me zanimati ko je šta pričao, ali ako sam pročitala dva portala. Ne znamo ko je sve bio upleten, kad neko to spomene, kažem da me ne zanima. Mislim da su sve to smislili za "Elitu" - odgovorila je Anita.

- Misliš da je to poteklo od Matore? - pitala je gledateljka.

- Mislim da je početak afere sa Mateom od prošle godine. Matora kad je ispala bila je tu noć sa Tamarom i Erminom Pašović. Nakon toga je mene zaprosila, ne može da bude slučajnost. Mislim da je svadba marketing, nije iz ljubavi. Posle je došla Matea i dobro je došla za tu priču - rekla je Stanojlovićeva.

- Žana Omnia je rekla Matoroj da si je ucenjivala za neko silovanje - rekla je gledateljka.

- Žana je demantivala Matoru za to. Prijavila sam sve osobe koje tu tako nešto iznosile, to nije mala stvar - kazala je Anita.

- Da li je Anđelo Ranković upoznao tvog sina Alekseja - pitala je gledateljka.

- Ne želim da žurim. Anđelo i Aleksej su pričali preko video-poziva. Nisam mu rekla da mi je on dečko, misli da mi je drug sa posla. On je mali, bolje je tako, u prethodnom odnosu sam pogrešila - rekla je Stanojlovićeva.

Potom se u emisiju uključila gledateljka Slađana.

- Anita, nema potrebe da ikog vređaš. Sediš tu da slušaš i lepe i ružne komentare - rekla je gledateljka.

- Prihvatam kritiku, ali ne za fizički izgled i ostalo - rekla je Anita.

- Da li si još uvek zainteresovana da kupiš stan na Zvezdari? - pitala je gledateljka.

- Neću ga kupovati svakako - odgovorila je Stanojlovićeva.

- Mislim da Matora nije zaslužila sve ovo, bila je veliki čovek. Prihvatila te je takvu kakva jesi - rekla je gledateljka.

- Smatram da je trebalo da budem još gora. Ne znam kako me je prihvatila, posle mi je napravila pakao od života - odbrusila je Anita.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još