SMEŠNI SU, NJIHOVA VEZA NEMA NIKAKVU PERSPEKTIVU: Aneli Ahmić žestoko prozvala bivšeg izabranika Asmina Durdžića i Staniju Dobrojević (VIDEO)

Drugoplasirana superfinalistkinja "Elite 7" Aneli Ahmić progovorila je o svom životu i brojnim aktuelnostima.

Šta se to dešava sa Filipom Carem?

- Pa ništa se ne dešava, kontaktirao me je za tu Tiktok emisiju i to je to. Samo me je pitao da li bih gostovala, ja nisam prihvatila jer samo dajem izjave za "Pink.rs", gostujem samo u "Pinkovim" emisijama, rekla sam mu da mi ne zameri, bio je kulturan prema meni. Filip je lep muškarac, ali mislim, ne gledam sada, ne znam, lep je muškarac. Lepo izgleda.

Pesme koje objavljuješ na instagramu, da li su to neke tajne poruke Asminu Durdžiću ili Marku Janjuševiću Janjušu, da li imaš novu simpatiju, šta se dešava?

- Ja kačim pesme koje u tom trenutku slušam i koje mi se trenutno svide, uživam u pesmama, to je ono što mene leči. Nema nikakvog značenja.

Janjuš je trenutno u porodičnom domu, da li si to ispratila?

- Ne pratim to, pošalje mi podrška, videla sam da je burno živeo od kako je izašao, čovek se smirio, tako da me ne čudi ništa.

Kada je prošlo neko vreme, kako gledaš na vezu Stanije Dobrojević i tvog bivšeg izabranika Asmina Durdžića?

- Smešno mi je to, nema nikakvu perspektivu.

Slavila si rođendan u Sarajevu, kako je bilo? Videli smo da su ti neki muškarci slali cveće.

- Jesu, jesu. Uroš Stanić je sve ispričao... Bilo je lepo, bili su tu moji prijatelji, upoznali smo neko društvo, nema ništa novo na mom ljubavnom planu i to je to.

Izvor: Pink.rs
Foto: aneli_ahmic_official/Instagram

Pogledajte još