POTPISAO SAM PAPIRE NA WC ŠOLJI: Razveli se Jelena i Ivan Marinković (VIDEO)

Ivan Marinković i Jelena Marinković su se i zvanično razveli, što je on potvrdio u uživo programu. Naime, Marinković je gostovao u emisiji "Narod pita" i tom prilikom otkrio da je potpisao papire za razvod.

- Papiri su upravo potpisani u toaletu, hitno mi je bilo i na WC šolji sam potpisao papire. Pustio sam i vodu, a papiri su tu - rekao je Ivan.

- Sada si zvanično razveden? - upitala je voditeljka Ana Radulović.

- Nisam zvanično, Jelena je poslala školski primer sporazumnog razvoda, ali je vrlo prost. Niti imamo decu, niti nekretninu neku. Sporazuman je razvod, to je bitno. Imaćemo ročište i tada će sve biti gotovo - rekao je Marinković.

- Rekao si da nemate imovinu, ali ipak je tu Beka - rekla je voditeljka.

- Stvarno mi je užasno sada to. Beka je kod mene sada, ako meni Jelena bude tražila Beku ja ću reći izvoli - rekao je Ivan.

- Znači, vi ste u korektnim odnosima? - upitala je voditeljka.

- Nismo, ali ona svoje lično nezadovoljstvo tera preko Beke. Ja sam istog stava od "Elite", ja mnogo volim Beku i ljubav ću da joj dam - rekao je Marinković.

- Da li si video potrebu da razgovarate na druge teme? - upitala je voditeljka.

- Nisam, niti mi je padalo na pamet. Mislim da je sve vrlo jasno, ispod mog nivoa bi bilo da je pitam bilo šta. S obzirom da se nakon te emisije Jelena transformisala u potpuno drugu osobu i to mi je jako čudno. Jelena je potpuno druga osoba ili ona nije bila prava osoba sa mnom ili je neki đavo ušao u nju. Jelena je neko ko je bio veliki vernik, kao neko ko poštuje crkvu, neko ko je godinama iščekivao potomstvo sa mnom. Išli smo po manastirima širom Srbije, nije dala sebi pravo da se eksponira po mrežama, ali sada vidim potpuno drugu Jelenu. Ona želi u tim nekim godinama da postane starleta - rekao je Ivan.

- Da li ste se odblokirali? - upitala je Ana.

- Dopisujemo se preko sms poruka, ona je ta koja je blokirala. Čudna mi je ta transformacija, nema veze aposlutno sa osobom sa kojom sam ja bio 6 godina. Ako mene sad vidiš potpuno drugačijeg, bilo bi čudno - rekao je Marinković.

Nešto kasnije Ivan je tvrdio da je Jelena abortirala više puta i da je to razlog zbog kojeg nisu mogli da imaju decu.

- Ivane, zašto nisi obraćao više pažnje na svoju ženu? - upitala je gledateljka koja se telefonskim putem uključila u emisiju.

- Ako sam ja kriv što je moja žena htela drugi ku*ac, onda me razapnite. Ja sam njoj verovao, šest godina mi je ulivala nadu i pomirenje - rekao je Ivan.

- Videlo se da ne gledate dovoljno svoju ženu, usta su ti bila puna zlobe i nisi obraćao pažnju na svoju ženu - rekla je gledateljka.

- Vi ukradete nešto za šta ja nemam para da kupim i to je onda opravdano? - upitao je Marinković.

- Ivane, da li ste ti i Jelena razmenjivali nežnosti? - upitala je voditeljka.

- Jesmo, ima hiljadu snimaka na našim stranicama kako se grlimo. Moram da kažem da je naš brak bio savršen. Sve sam stvorio šta je trebalo, živela je u kući koju sada pljuje, a govorila je moja kućica. Nemojte da me za*ebavate. Jelena kada je nešto htela ja sam to morao da stvorim, ali morao. Moj i Jelenin dogovor je bio da nemamo preterane intimne odnose i nismo ni imali. Nađite mi opravdanje za to što jedna udata žena uradi muškarcu i posle je muško krivo. Ja sam čist pred Bogom nikada je prevario nisam - rekao je Ivan.

- Ana, samo se još nadam da je naš milioner zamenio krov na kući od miliona koje je zaradio. Jako nas zanima sistem vrednosti oca koji nije video dete pet godina. On je svestan čovek i svestan je svojih postupaka, to je poručila Lena ćerka tvoja. Njegova ćerka zove svog očuha tatom, a on je zaboravio da me varao javno na televizji, da ne pominjem da ima sina kojeg je dobio sa ženom koja ima fiziološke potrebe - pročitala je voditeljka poruke od Jelene.

- Imam divnog sina sa Miljanom Kulić, a Jelena je mnogo dobra u se*su, ali nažalost nismo mogli da imamo decu zbog njenih abortusa, ne zbog mene jer sam ja jako plodan - rekao je Ivan.

- Evo kaže Jelena da ćeš dobiti tužbu jer pričaš o abortusima - rekla je voditeljka.

- Dobiće i ona za svašta nešto, ali moram nešto da ispričam. Jelena je mene tukla kao vola, nju njena porodica nije htela da prihvati i ja sam je odveo kod sebe jer sam je mnogo voleo - rekao je Marinković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još