fbpx

Mango šou

Najposećenija šetačka zona, Knez Mihailova ulica, bila je punija nego obično. Na platou ispred radnje španskog brenda "Mango" neopisiva gužva, kao da se nešto deli. Slučajni ili namerni prolaznici izviruju ne bi li uspeli da vide šta se dešava iza zatvorenih crnih vrata. Književno veče na moderan način.

Dobitnica Andrićeve nagrade Ljubica Arsić promovisala je svoju novu knjigu "Mango" u istoimenoj radnji ženske garderobe. Na zanimljivom i krajnje nesvakidašnjem druženju, držeći u ruci mango koji je stigao pravo iz Indije, Ljubica je otkrila da je, u stvari, glavna junakinja njene knjige zaposlena u ovom butiku.

- Otkriću vam jednu tajnu. Ja sam mesecima prerušena dolazila u ovaj butik, razgledala stvari, presvlačila se u kabini bezbroj puta, raspitivala se o raznim modelima, prisluškivala ćaskanja žena ispred ogledala… Jednom sam čak pokušala da u haljini koju sam probala išetam iz radnje, kako bih se uverila kako funkcioniše obezbeđenje. Samo sam na taj način uspela da prenesem atmosferu na papir – dočarala je Ljubica magiju žena u carstvu krpica, koje bar na trenutak otkrivaju svoje novo telo.

Prisutne zvanice imale su priliku da uživaju u mini modnoj reviji letnjih "Mango" trendova, a modele je birao modni urednik "Kosmopolitena" Igor Todorović. Eksplozija boja - ciklama, crvena, roze, bela, plava, žuta, glomazne naočare za sunce, duge cvetne haljine, ešarpe, mnoštvo kaiševa, lakovane sandale, perle, drvene narukvice, suknje visokog struka… Pred nama je leto koje odiše optimizmom i romantikom, baš kakva je i "Mango" devojka.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Mirjana Ristić

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.