Smuvali se Nemanja Stevanović i Danijela Jankov

0

Šta to može da bude zajedničko TV "Pink" i TV "Prva"? Zvezda Granda pevač Nemanja Stevanović i voditeljka TV Prva Danijela Jankov, su od skora, kako se priča, u vezi.

– Nemanja i Danijela su zajedno, mada između njih već dugo postoje neke varnice. Trudili su se i on i ona da obuzdaju hemiju koja vlada između njih, ali bezuspešno. Kako sam čuo, dovoljno im je bilo 15 minuta nasamo da bi prešli granicu poznanstva i prepustili se strastima. Pošto još nisu sigurni da li je u pitanju prolazna avantura ili nešto više, pokušavaju da sakriju svoju ljubav od medija. Doduše, za to imaju još jedan razlog jer Danijela ima brak iza sebe i otkako se razvela, nijednog dečka nije prikazala u javnosti. A često je pričala i kako se nikada više ne bi zaljubila u nekog ko je poznat, jer joj je bivši suprug bio zvezda u Bugarskoj, a i bivši dečko, glumac Nenad Stojmenović, sa kojim je bila pre nego što se udala za Andreja. Ali, eto, nije uspela da odoli Nemanji – rekao je za “Alo” izvor blizak novopečenom paru.

Zanimljivo je i to da je deo snimka emisije “Ekskluziv”, koju vodi Danijela, a u kojoj je Nemanja vređao Rome, skinut sa Interneta, odmah nakon što su pevača počeli da osuđuju za govor mržnje! Kako saznajemo, to je učinjeno na njeno insistiranje.

Kada je nastala frka oko tog snimka, kako sam čuo, Danijela je reagovala i zamolila da se deo u kome njen dragi vređa Rome ukloni sa interneta i sajta “Prve”, što je i učinjeno – kaže za “Alo” izvor blizak voditeljki.

Danijela za sada negira vezu, dok Nemanja ništa ne komentariše.

Bugarske dnevne novine brujale su o skandaloznom razvodu Danijele Jankov i Andreja Arnaudova. Pojedini listovi otišli su toliko daleko da su čak unajmili vidovitu ženu, koja je prognozirala njeno pomirenje sa najvećom bugarskom TV zvezdom!

U nizu skandaloznih detalja o razvodu navodi se, između ostalog, da je Danijela muža ostavila zbog toga što se konstantno drogirao. Bugarski mediji su u to vreme pisali i da je voditeljka u Srbiji imala tajnog ljubavnika, vlasnika jedne TV stanice, a Andreju je smetalo i to što je navodno bolovala od bulimije. Čak su i spekulisali da se vratila starom dečku Nenadu Stojmenoviću, koji se u međuvremenu oženio.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.