Jedi, Anđo, jedi...

Jedna od najlepših glumica današnjice je mršavija nego ikada. Koščate ruke i kosti koje se naziru i na leđima ni najskuplja haljina ne može da prikrije.

Magazin "Gracija" preneo je i procenu stručnjaka da Anđelina trenutno ima samo oko 45 kilograma, što je alarmantno malo na njenu visinu od 170 centimetara. Pozivajući se na dobro obaveštene izvore, list prenosi i da Anđelina nikad ne pojede ceo obrok i da često zaboravlja da jede. Navodno dnevno uzima samo 600 kalorija, koliko ima u dve činije žitarica sa mlekom.

(old_image)

- Anđelina za doručak uzima samo kašiku kokosovog ulja i šaku žitarica. Ali ono što najviše zabrinjava je to da je toliko zaposlena da često zaboravlja da jede - rekao je anonimni izvor magazina.

Neretko se događa da preskoči ručak i samo na brzinu pojede nekoliko badema i po koju gumenu bombonu, a glavni obrok joj je često samo proteinski napitak. Za večeru ponekad pojede biftek i popije čašu crnog vina.

Anđelina je poznata po tome da naglo smrša za vreme teških i emocionalno bolnih perioda u životu. Tako je 2007. jako smršala nakon majčine smrti, ali ovoga puta glavni razlog njene premršave figure su ubrzan način života, konstantne i brojne obaveze, deca, česta putovanja i, naravno, veza s glumcem Bredom Pitom, koji i dalje važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu. Bred je nedavno izjavio da je njihova veza jača i čvršća nego ikad.

U intervjuu za TV "Si-Bi-Es" Anđelina je izjavila da je imala sreće što je ostala živa, jer je u mladosti radila „opasne“ stvari: „Prošla sam kroz teška i mračna vremena i preživela sam. Nisam umrla mlada. Zbog toga sam srećna. Neki drugi umetnici nisu preživeli određene stvari. Ja sam radila najopasnije i najlošije i iz mnogo razloga ne bi trebalo da budem ovde. Još sam loša devojka.“

A ovako je nekada izgledala ...

(old_image)

Pogledajte još