Dobar majstor VS dobar ljubavnik

Da su muškarci koji su vešti kada treba da se popravi kvar u kući veoma seksi smatra dosta žena. I naravno sve je u redu dok muškarcu čekić i ekseri ne postanu važniji od žene.

Oko 12 posto žena daje prednost muškarcima koji su vešti u popravkama u kući i drugim kućnim poslovima i to im je važnije od njihovih ljubavnih veština, otkrila je studija britanske kompanije LocalTraders.

- Rezultati studije otkrili su nam koliko žene cene muškarce koji su spretni da poprave kvarove u kući. Iako mnogi veruju da ključ srećne veze leži u seksu, jasno je, kako je radnost i sposobnost mnogima važnija za sreću na duže staze - objasnili su istraživači.

U ispitivanju je učestvalo na oko 400 žena. Oko 20 odsto žena tvrdi kako njihovi partneri troše sve svoje vreme na kućne popravke i poslove, da ne provode nimalo vremena s njima.

Oko 93 odsto žena smatra da je tip koji je sposoban u "uradi sam" zadacima poželjan partner, naročito ako se ima na umu ozbiljnija veza.

Oko osam odsto žena kaže, kako bi bile razočarane, kada njihov muškarac ne bi mogao da reši jednostavne zadatke kao što su sastavljanje polica, postavljanje tapeta, otčepljivanje odvoda...

Pogledajte još