Ko je najtraženiji na Internetu?

Istraživanje koje je sprovela Internet stranica za pretraživanje "Bing" pokazalo je da je biberogroznica još uvek u punom jeku i da joj se još ne nazire kraj. Rezultati istraživanja pokazuju da je 17-godišnji kanadski pevač Džastin Biber sa šestog mesta tokom ove godine dospeo na prvo te time postao najtraženija osoba na Internetu, piše "The Telegraph", a prenosi Tportal.

Njegova popularnost zasenila je reality zvezdu Kim Kardašian, kojoj je prvo mesto pripalo prošle godine. Poznata 'prijateljica' Dženifer Aniston, nakon prošlogodišnjeg devetog mesta na listi deset najpopularnijih zvezda, ove godine je dospela na treće mesto zahvaljujući snimanju novih filmova, ali i promenama na području ljubavnog života.

Glumice Lindzi Lohan i Megan Fox i pevačice Dženifer Lopez, Britni Spirs, Kejti Peri, Lejdi Gaga i Majlus Sajrus ove godine nisu pronašle svoja mesta na listi najtraženijih popularnih osoba

Uprkos tome što je film "Sumrak saga: Praskozorje" oborio sve rekorde i na bioskopskim blagajnama zaradio 489,3 miliona dolara, film o zgodnim vampirima se na listi najtraženijih filmova našao iza filma 'Nemoguća misija' i 'Ghost Protocol', koji će biti prikazan tek u decembru.

Pogledajte još