Jelena Bačić na fakultetu

"Govori da te vidim ko si" naziv je takmičenja u besedništvu koje je održano na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, a jedan od članova žirija bila je i voditeljka Televizije "Pink" Jelena Bačić Alimpić.

Cilj takmičenja bio je da se mladim ljudima ukaže na neophodnost uverljive verbalne komunikacije koju nameće savremeni život.

Manifestaciju su uveličali i glumac Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu Predrag Momčilović, Darian Rakitovan i Flavius Danica ispred profesionalnog orkestra „Banatska rapsodija“, zatim umetnik Miodrag Miša Blizanac, Đina Petrović, Mina Despotov i Luka Vlahušić. Prvo mesto na ovom takmičenju je osvojio Joko Dragojlović.

Podsećamo da je Jelena Baćić Alimpić svojevremeno bila izložena veoma oštrim kritikama svojih kolega za neprofesionalni pristup poslu. Najglasnija je bila Olja Bećković koja je kao predlog za glasanje u svojoj emisiji "Utisak nedelje" pustila snimak gostovanja Velimira Ilića u emisiji "Dobro veče, Srbijo“ Jelene Bačić-Alimpić .

Olja Bećković je Jeleniu emisiju nazvala "Dobro veče, prostakluče“, jasno aludirajući na razgovor svoje koleginice sa političarom Velimirom Ilićem, u kojem je on izjavio kako bi, za dobrobit Srbije, "nagnao" neku od evropskih političarki. Jelena i Velja su potom zajedno tražili sinonime za upotrebljeni glagol.
Sve ovo je izgleda bila karta za ulazak na fakultet, pa i u svojstvu člana žirija.

Pogledajte još