Dragana Mirković bi rodila još jedno dete

- Degutantno mi je da u 44. godini govorim o intimnim stvarima, ali se kod Tonija i mene po tom pitanju ništa nije promenilo. Kada nekoga voliš celim bićem, savršeno funkcionišete na svakom polju - rekla je Dragana za Press.

Pevačica inače trenutno boravi u Beogradu zbog snimanja novogodišnjih programa.

Dragana je otkrila da sebe ne smatra lepom ženom, da danas mnogo češće zavodi supruga Tonija Bijelića i da se nada pobedi na festivalu prestižnog takmičenja "Golden siti gejt" u Berlinu, na kojem se takmiči sa spotom za pesmu "Drugovi".

O vezama starijih žena i dosta mlađih muškaraca

Dragana je pričala i o trendu da se žene zabavljaju sa mnogo mlađim muškarcem.

- Nisam pristalica tolike razlike u godinama. Suprug je mlađi od mene četiri godine i smatram da je to granica koja ne treba da se prelazi. Ne bih volela da imam drastično mlađeg muškarca.

Kako očuvati porodicu?

Kao najveći uspeh Dragana navodi, pravilan put.

- Činjenica je da u životu nisam baš znala šta želim, ali sam dobro znala šta ne želim. Moj najveći uspeh je pravilan put. Uspela sam da ne isprljam svoje ime i da očuvam svoju porodicu. Imam divnog supruga i decu koja rastu u zdravom okruženju.

(old_image)

Na pitanje kakav joj je seksualni život, Dragana kaže:
- Degutantno mi je da u 44. godini govorim o intimnim stvarima, ali se kod Tonija i mene po tom pitanju ništa nije promenilo. Kada nekoga voliš celim bićem, savršeno funkcionišete na svakom polju. Verujte da bih sada ostala trudna kada bi mi onaj odozgo to omogućio jer nema ništa lepše od toga da na svet doneseš bebu.

Pogledajte još