Bred Pit deci za doručak daje Koka Kolu?!

To da je Bred Pit jedan izuzetno posvećen i nežan otac šestoro neodoljive dece - poznato je od momenta kada je ušao u vezu sa Anđelinom Džoli prihvativši njenu usvojenu decu kao svoju.

Međutim, čini se, da i najbolji ponekad pokleknu pod pritiskom brojnih obaveza oko dece. Bred Pit je priznao da je nekada primoran na drastične mere kako bi ujutru probudio svoju "vojsku". Te mere, verovali ili ne, uključuju Koka Kolu za doručak, piše "Daily Mail".

On je otkrio da ovo gazirano bezalkoholno piće koje nutricionisti obožavaju da kritikuju, koristi da namami decu kada moraju brzo da ustanu jer porodica Džoli-Pit mora negde da žuri.

Naučne studije potvrđuju da jedna konzerva Koka Kole sadrži od 40 do 50 grama šećera. Osoba koja tokom godinu dana svaki dan popije po jednu konzervu ugojiće se 6.8 kilograma.

- Čujte, moram da priznam da dođu trenuci kada smo kao: "Moramo da ustanemo. Ustanite! Evo vam cipele. Evo vam cipele."

I šta onda uradi Bred?

- Pijte Koka Kolu. Pijte Koka Kolu. Popijte sve. Odmah! Pij! Pij! Pij! - kaže Bred da je primoran da kaže deci samo kako bi ustali i krenuli.

Da li će ova iskrenost koštati Breda velikih kritika od strane posvećenika zdravoj hrani i nutricionista koji Koka Kolu kritikuju pre svega zbog ogromnih količina šećera koji direktno vode u gojaznost?

Pogledajte još