Palma se ne savija pod snegom!

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma kaže da je sve spremno za doček, a izgleda da će Novak biti jači od snežnih smetova. Gradonačelnik Jagodine kaže da bi zbog tenisera i on čistio sneg.

- Sve će biti u redu, Novak sigurno dolazi i sneg ga neće zaustaviti. Autoput Beograd-Niš je prohodan, a i naš grad je jedan od najočišćenijih u celoj Srbiji, tako da nema straha. Ne libim se da sam uzmem lopatu u ruke ako treba, evo upravo sam čistio ovde u ulici pored moje malopre sneg, jer sam dete sa sela i znam kako izgleda i lopata i motika, pa i vile... - tvrdi gradonačelnik Jagodine za "Alo".

Deca da se ugledaju na Đokovića, a ne na neradnike!
Dragan Marković Palma, koji je nekadašnji sportista, ne krije da se divi činjenici da je Đoković igrao skoro šest sati finale Australijen opena protiv Nadala. - Bio sam bokser i znam da je i dva sata treninga previše, a kamoli šest sati jednog meča. Zadivljen sam načinom na koji je Novak nastupao u Melburnu, a verujem da je i ceo srpski narod, koji je ponosan na svog novog heroja. I drago mi je da se naša deca ugledaju na Đokovića, a ne na novopečene neradnike koji sa 24 godine i bez dana radnog staža voze skupocene automobile - ističe Palma.

On očekuje da će našeg zlatnog tenisera iz Melburna dočekati više hiljada ljudi i da će imati priliku da pozdravi najboljeg sportistu Srbije, ikada.

- Uzbuđeni smo svi mi ovde u Jagodini i jedva čekamo da nam Novak dođe u goste - rekao je za "Alo!" Marković.

Nole će prvo pozirati ispred svoje voštane figure u muzeju, a potom će prisustvovati i kik-boks meču za titulu šampiona sveta između Bobana Marinkovića iz "Palminih tigrova" i brazilskog takmičara.

Novakovom figurom ovaj muzej će upotpuniti svoju kolekciju poznatih ličnosti, a Palma kaže da su najbitnije ličnosti u muzeju Patrijarh Pavle, Nikola Tesla i Novak Đoković.

- Baš tim redosledom. Nole je svakako najveći sportista u istoriji Srbije svih vremena, ali je po važnosti, ipak, iza pokojnog patrijarha i slavnog naučnika.

Pogledajte još