Iz kućnog pritvora "ptičica" Ceca sletela na Twitter!

Ako je verovati prvi srdačnim tweetovima upućenim kćerki Anastaziji, prijateljima iz magazina "Svet", PR-u Sretenu Radoviću, Nikoli Rokviću, Saši Kovačeviću, članovima porodice Karić i urednici magazina "Story" Bebi Dragić - Svetlana Ceca Ražnatović je nova zvezda na domaćem Twitter-nebu.

Nije nepoznanica da pojedini, najčešće duhoviti twitteraši imaju običaj da otvaraju Twitter naloge pod imenima poznatih ličnosti (setimo se samo favorita mnogih @BratPantela i @sloba_milosevic). Ali, sudeći po pozdravima koje je "ptičica Ceca" uputila sa svog naloga @CRaznatovic i brojnim tweetovima podrške koje je dobila svega nekoliko minuta nakon otvaranja naloga - izgleda se zaista radi o njoj, što i ona potvrđuje kada su je neki prijatelji pitali to na Twitteru.

Prvi Cecin tweet nije bilo "Dobar dan" ili "Evo i mene sada ovde", što je nekako najčešći početak Twitter-života, već je napisala: "Na FB strani je danas oboren novi rekord - 400.000 članova. Hvala vam svima. Divni ste. #ceca" Da li je moguće da je Ceca već od prvog tweeta shvatila značaj "hashtaga"?!

U jednom od svojih prvih tweetova saznali smo da je u čari Twittera Cecu uputio njen PR Sreten Radović, koji sigurno zna koliko je danas bitno graditi jak publicitet na društvenim mrežama.

Interesantna je činjenica da je Ceca Twitter nalog otvorila tek sada, pred izlazak iz kućnog pritvora, koji će njeni fanovi obeležiti 22. februara čekajući je da po prvi put izađe na slobodu. Možda bi joj bilo zanimljivije da je nalog otvorila čim se našla iza "kućnih rešetaka" i tako zabavila sebe, ali možda ponajviše one koje zanima šta bi ona mogla da napiše u 140 karaktera. Ili je tweetovanje zabranjeno iz kućnog pritvora? Mada, možda je ovo sve samo PR akcija podizanja tenzije pred "veliki izlazak"? Vreme će pokazati...

Bilo kako bilo, Ceca više neće biti "zatvorska ptičica", već postaje "Twitter ptičica". Tako to valjda ide... Najbrže se zaboravlja uz Internet, iako Internet pamti zauvek.

Pogledajte još