Sedi na WC šolju pa udri po Tviteru i Fejsbuku

- Užasavam se tog skraćenog oblika komunikacije. Meni je strašno i ogavno šta se sve danas radi preko interneta. Svaka budala može da lupeta šta mu padne napamet i to bez otkrivanja identiteta. Mogla bih i ja da ocrnim na Internetu za čas celu estradu. Sakupim pedesetak drugarica i lepo im kažem: "Hajde sad da komentarima udarimo na tog i tog!"

Sanja nema profil na Fejsbuku ili Tviteru, ali zna da postoji nekoliko njenih lažnih profila.

- Nedavno sam srela drugaricu koju davno nisam videla i ona mi je rekla kako me je na Fejsbuku pronašla još pre godinu dana. Poslala mi je pisma, obavestila me da je dobila sina, a od mene je stigao navodni odgovor: "Znaš, Irena, ja sam postala zvezda i ne mogu da se setim ko si ti!"
Pošto me odlično zna, odgovorila je: "E, pa ti nisi Sanja Maletić!"
Meni je neverovatno da neko može da se oglašava u tuđe ime, da krade nekome identitet - kaže Sanja.

Društvrne mreže Sanja objašnjava na ovaj način:"Lepo sediš u svojoj kući u pidžami, možda i na WC šolji i zavitlavaš koga hoćeš! Ne moraš ni da se umiješ, očešljaš ili obučeš.

Ne moraš nikoga da sretneš, a možeš da zagorčaš život kome hoćeš. Lepo se nalupetaš koliko ti srcu drago. Još ako se neki od medija zakači za to - fantastično! Eto reklame i medijske pažnje za džabe.

Meni je to potpuno strašno. Koliko vidim, tako se vode i neki estradni ratovi, spletkari se, vređa, skreće pažnja. Niti šta košta, niti je zakonom kažnjivo i što je najvažnije sve je za džabe".

Оna tvrdi da na estradi još za džabe ima da se jede i pije na kojekakvim promocijama i koktelčićima.

-

Stalno se jedna ista gomila likova vucara po tim nazovifensi manifestacijama gde se jeducka i pijucka na tuđ račun. Lepo se napuni stomak, pa se podmetneš pred kamere da te snime i pokažu na televiziji, što čoveku daje iluziju da je neka faca.

Jad i tuga!
Svim tim mučenicima bi bilo bolje da nešto pročitaju, da nešto nauče umesto što vrebaju mesta gde će za džabe napuniti stomake i malčice utoliti svoju bolesnu glad za popularnošću".

Pogledajte još