Kad žena inicira vezu

Psiholozi ipak smatraju da ima priličan broj muškaraca, koji bi voleli da žena inicira vezu, ali ne prviše muškobanjasto.

- Ako odluče da pozvu muškarca na sastanak, najveća greška koju žene čine je da nastupe previše rezervirano, agresivno ili muškobanjasto. Žene bi morale da se ponašaju prirodno i što ženstvenije - tvrde stručnjaci.

Pa kako?

Ženama se savetuju da na primer svog odabranika pozovu na piće. Opušteni razgovor uz kafu ili pivo može u mnogome pomoći razjašnjenju situacije.

Ženama se savetuju da priđu i muškarcu, ali da se pre toga raspitaju da li je slobodan. Stručnjaci za veze savetuju da devojke priđu muškarcu na duhovit način i da mu otovoreno kažu kako je, na primer, simpatičan.

Dobar način je i da saznate sve o njegovim interesovanjima, predložite mu da zajedno pogledate neki film ili da odete na koncert.

(old_image)

Grupni izlazak

Spadate li u red devojaka koje nikako ne mogu da skupe hrabrost da pozovu muškarca na sastanak, možda je najbolje rešenje grupni izglazak. Organizujte žurku ili sedeljku za odabrane prijatelje i možda vaši prijatelji budu vaša najbolja podrška.

Ako se desi da izađete, a on vas nakon toga više ne pozove, nemojte ni vi njega zvati ponovo. Jasno je da nije zainteresovan i da je pristao na prvi izlazak samo iz pristojnosti.

I mala pikenterija za kraj ako se kojim slučajem nađete u američkoj državi Tenesi u mestu Dajersburgu nemojte ni da se usudite da pozovete muškarca na sastanak. U ovoj državi je, verovali li ne, nezakonito da žena pozove muškarca na izlazak.

Pogledajte još