Čelzi Tajler: Isti tatin osmeh

Mlađa ćerka Stivena Tajlera (Aerosmith) - Čelzi Tajler (22) polako, ali sigurno osvaja svet manekenstva svojim, zapravo istim tatinim osmehom i usnama i veoma seksi telom. Nije slučajno na fotografiji dole stilizovana toliko da se iznenadite koliko liči na tatu, a opet je prelepa.

(old_image)

Nakon uspešne kampanje za džempere i džins sa potpisom Endrua Čarlsa, Čelzi je sada osvojila i "New York Post" u kome je provokativno pozirala u seksi garderobi (fotografije koje vidite u tekstu).

Inače, Čelzi je i polusestra nekadašnjeg modela, a sada glumice Liv Tajler (34), koju je Stiv priznao tek u njenim tinejdž godinama kada joj je majka otkrila čija je ćerka.

Mlada manekenka Čelzi ide koracima svoje starije polusestre Liv koja je svoju modnu karijeru počela u čuvenom spotu benda Aerosmith "Crazy", da bi danas bila zaštitno lice kuće "Givenchy".

(old_image)

O odrastanju pored oca - velike rok zvezde, Čelzi kaže:

- Svojevremeno sam bežala od toga, jer sam žestoko želela da iskusim sopstevno razvijanje bez svega toga. Ali, sada sam sve prihvatila. To je ono što mi je dato i shvatam da je to dar, a ne kletva.

(old_image)

Da li je lepša Čelzi ili Liv?

Pogledajte još