I Cvele u Mikser kući!

Još jedan svetski trend u Beogradu: U "Mikser House-u", održan je prvi događaj posvećen dizajniranoj hrani.

Pogledaj fotografije

U svetu se poznati dizajneri, već godinama bave gastronomijom: sastojcima i njihovim pripremom, kulinarskom procesom, dizajnom kuhinje i predmeta u njoj, serviranjem hrane... Restorani da bi svoju ponudu učinili primamljivijom prihvataju ove inovacije i to polako postaje trend.

Lepo vreme dovelo je sve zaljubljenike u gastronomiju u Karađorđevu 46. Pa kako i ne bi kad su se restorani 2.0 Dijagonala i Zaplet, predstavili kroz njihove (standardno) dobre zalogaje, dok je kuvar "Holesterol-a", pripremao kobasicu za sve one koji vole nešto "malo" konkretnije.Pravi restoranski kutak uspeo je da dočara novootvoreni restoran Depo 23, koji je za kratko vreme uspeo da "pobere" sve same komplimente.

(old_image)

Svi pravi hedonisti znaju da bez vina, nema uživanja, pa je bilo i očekivano da dođu i vinari -"Tikveš", "Molovin", "Budmir", "Janko", vinoteka "Baltasar".... Bez dobrog sira, vino nekako ne teče kako treba pa su u pomoć priskočili Mokrinski i Serdarski sir.

Ljubitelji slatkiša uživali su u vrhunskim čokoladama i mafinima.

Škola kuvanja Il Primo pokazala je modernim domaćicama da će morati da se hvataju varjače, jer ako umeju deca da pripremaju hranu, za odrasle više izgovora nema!

Ako ovoga puta niste uspeli da odete ona ovaj zanimljiv događaj, sledeći Mikser Food Design planiran je za 28.april.

Pogledajte još