Devojke, izbegavajte sedam Fejsbuk grehova!

1. Špijunaža

Devojke se često pretvaraju u špijune i agente CIA-e i kopaju po profilu muškarca na kojeg su bacile oko. Traže slike, komentare, video klipove, postove ili bilo kakvu "prljavštinu" iz prošlosti zbog koje bi mogle da naprave dramu. Muškarci poručuju: "Da postoji određena tajna za koju ne želim da saznaš, sigurno je ne bih objavio na svom Fejsbuk profilu!"

2. Pućenje usana

Većina muškaraca ne pronalazi smisao u stavljanju hiljadu "blesavih" fotografija, a posebno onih na kojima napućiš usne. "Duck face" poza na fotkama, a još gore uživo, u rangu je plastičnih operacija - previše fejk i savim nepotrebna! Šta se dogodilo s prirodnim osmehom?"

3. Stalno postovanje

Sigurno ste upoznati sa sindromom privatno-javnih objava - šta sam jeo, koliko sam dugo spavao, zašto mi budilnik nije zvonio i sl. Ukoliko si i ti jedna od osoba koje imaju potrebu obavestiti svoje Fejsbuk prijatelje o apsolutno svim situacijama koje su ti se dogodile, odmah prestani. "Nikoga ne zanima zašto ti je poštar zvonio u 8 ujutro i kojim lakom si nalakirala nokte!"

4. Statusi o beskorisnosti muškaraca

Verovatno među svojim prijateljima imaš žestoku feministkinju koja se stalno bori za ženska prava i pritom pljuje po muškom rodu. Vređanje i omalovažavanje muškaraca na društvenim mrežama je nezrelo i potpuno neprihvatljivo za devojku u bilo kojoj životnoj dobi! "Užasno je ponižavajuće za devojku kada na svojim statusima piše kako su svi muškarci svinje, lažljivci i prevaranti. Ne trpaj nas sve u isti koš, a pogotovo ne na takav nezreo način - javno i pred 300 svojih prijatelja."

5. Albumi s nazivima: "Ja, ja i samo ja!"

Nijedan muškarac ne želi da izađe s devojkom koja ima na hiljade samo svojih fotografija i svi nastoje da izbegnu egoistične i samodopadne "kokice" koje stalno uplouduju fotke sebe samih u raznim pozama i odevnim kombinacijama. "Stvarno je žalosno kad devojka na profilu nema ništa osim svojih slika... Na temelju toga zaključujem kako uopšte nema prijatelja što zapravo znači da nije društvena.."

6. Objavljivanje "naših" fotografija, iako "mi" ne postojimo

Prevremeno menjanje relationship statusa i stavljanje zajedničkih profilnih fotografija nakon samo par izlazaka je očajno...

"Jednom je devojka nakon samo tri izlaska stavila na Fejsbuk da smo u vezi i stavila našu sliku iz kafića za profilnu, i naravno, tagovala me. Poludeo sam jer, kao prvo nismo bili u vezi, a kao drugo, ja joj nijednom rečju nisam spomenuo vezu jer sam izlazio s drugim curama- naravno, njeno objavljivanje "naše" fotografije samo mi je stvorilo probleme jer su svi mislili da sam preljubnik i lažljivac!"

7. Srceparajuće poruke i srca na njegovom zidu

Nijedan muškarac ne želi da svi njegovi prijatelji s fudbala i kolege s posla znaju kako je on tvoj meda, srce, maleni, dušica i sl.
"Nakon što mi je moja, sad već bivša, devojka na zid napisala kako jedva čeka da vidi svoju "ribicu " večeras i sve to začinila s dvadeset i kojim srcem, drugari su me u svojim mobilnim preimenovali u Ribicu, zezali me i redovito slali srca. Trebalo mi je dosta vremena da se oporavim i povratim svoju muškost."

Izvor: Index

Pogledajte još