Ana Bebić za dlaku izbegla smrt u "Kontrastu"!

Nekoliko minuta uoči izbijanja požara u novosadskoj diskoteci “Kontrast” sa bine je sišla poznata pevačica Ana Bebić, koja je prethodno imala nastup. Ona je jedva izbegla smrt u stampedu koji je nastao. Zbog gutanja dima, ali i stresa koji je preživela, juče tražila lekarsku pomoć.

- U bolnici smo. Ana nije u stanju da govori, jer je pretrpela veliki šok! Fizički se dobro oseća, ali želimo da budemo sigurni da je sve u redu s njom – rekao je Anin dečko Filip Miletić.

On dodaje da je u tragediji nastradala njena najbolja prijateljica Milena Dalmacija i prijateljičin dečko. Milena je bila najmlađi doktor nauka u Srbiji, a nedavno je izabrana za docenta na novosadskom Prirodno-matematičkom fakultetu.

Ana Bebić je stekla popularnost u Srbiji učešćem u rijaliti šou programu “Operacija Trijumf” 2008.godine. Ubrzo nakon toga iz rodnog Metkovića u Hrvatskoj Ana je prešla da živi u Beograd, gde je nastavila da gradi karijeru. Osim profesionalnih, imala je i emotivnih razloga za selidbu, jer se već duže vremena zabavlja sa muzičarem Filipom Maletićem.

Pogledajte još