fbpx

Rajan Gosling spasao novinarki život

Kako piše "The Huffington Post", Lori Peni - britanska novinarka/blogerka koja piše za "The New Statesman", "The Independent", "The Guardian", "Al-Džaziru" i "The Nation"- objavila je na svom Twitter nalogu (@PennyRed) da je prelazila Šestu aveniju gledajući na pogrešnu stranu, logično, zato što Britanci voze s leve strane. Odjednom taksi vozilo, koje novinarka nije primetila, krenulo je velikom brzinom ka njoj. Srećom, tu se našao "dežurni njujorški heroj" - popularni glumac Rajan Gosling da, kako ona kaže, uzvikne: "Hej, pazi!". Naravno, Peni je to obratilo pažnju na automobil i tako je izbegla potencijalni udarac.

Interesantno je da je novinarka, koja sebe opisuje kao feministkinju koja ne želi da ima "dosadnu sporednu žensku ulogu u ovom događaju", Goslinga prepoznala tek kada je žena pored nje rekla: "Kakva si ti srećna k.čka".

Kada se prašina podigla oko ovog Goslingovog podviga, Peni se oglasila i tekstom na Internetu u kome, pored što se glumcu zahvaljuje što joj je obratio pažnju na automobil, piše i sledeće:

- Ljudi stalno čine divne, pažljive stvari za druge ljude. Ne verujem da se poznate ličnosti tek ponekad ponašaju kao ljudska bića kako bi se pojavili u vestima...

Ipak, objektivna Peni je priznala da je ipak malo osetila nesvesticu kada je prepoznala Goslinga - zvezdu filmova "Beležnica", "Martovske ide", "Drive", "Ta luda ljubav" i mnogih drugih hitova.

Ne treba zaboraviti da ovo nije prvi put da je Gosling "pravi heroj, pravo ljudsko biće" u Njujorku. Iako se tek prošlog leta preselio u Veliku jabuku, on je, osim što je spasao britansku novinarku, prekinuo i tuču između dvojice muškaraca i to, kako "The Huffington Post" duhovito navodi, noseći majicu na bretele.

SETI SE I: Kako je Rajan Gosling zaustavio tuču u Njujorku?

Naravno, sada jedva čekamo sledeći Internet meme na temu "Hey Girl..." na duhovitom Tumblr-u specijalno posvećenom Rajanu Goslingu, koji će sigurno pokriti i ovaj događaj.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.