Počinje prodaja jednodnevnih ulaznica za EXIT!

Promotivna cena ulaznica za četvrtak, petak i nedelju iznosi 3290 dinara, dok cena ulaznice za subotu iznosi 3490 dinara.

Četvorodnevne ulaznice za Exit festival dostupne su po promotivnoj ceni od 6 990 din, sa 36% popusta od osnovne cene koja će iznositi 10 990 dinara. U prodaji su i ulaznice za srednjoškolce i studente, po promotivnoj ceni od 5490 dinara.

Danas se otvara novo prodajno mesto Exit festivala u Ušće Shoping Centru u Beogradu, gde će ulaznice moći da se kupe do samog početka festivala. Radno vreme prodajnog mesta je svakog dana od 10h do 21h, a posetioce ovde u narednom periodu očekuju brojna iznenađenja i zanimljivi događaji.

Danas kreće i prodaja ulaznica za festival u knjižari Bulevar Books u Novom Sadu, na adresi Bulevar oslobođenja 60, svakog radnog dana 8-21h, a subotom 8-19h. Četvorodnevne i jednodnevne ulaznice dostupne su i u prodavnici Gigs Tix u Pariskom magazinu u Novom Sadu i online, preko sajta gigstix.com, a od petka, 13.aprila moći će da se kupe i u filijalama Erste banke širom Srbije.

Koliko prijatelja imaš? Na Exit 4+1! do 15. aprila Velika promotivna akcija Exit festivala „Koliko prijatelja imaš? Na Exit 4+1!“ traje još svega nedelju dana, do nedelje, 15. aprila. Na svaki paket od četiri kupljene ulaznice, Exit petu poklanja besplatno, uz smeštaj u Exit vilidžu za sve učesnike akcije! Pravo na učešće u ovoj akciji imaju svi posetioci Exit festivala, dok su četvorodnevne ulaznice za festival dostupne po promotivnoj ceni od 6990 dinara. Paket može da se kupi u UŠĆE Shopping Centru u Beogradu, u prodavnici Gigs Tix u Pariskom magazinu u Novom Sadu, kao i online, preko sajta gigstix.com. Više informacija o akciji „Koliko prijatelja imaš? Na Exit 4+1!” možete pronaći na www.exitfest.org.

Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: www.exitfest.org i www.gigstix.com.

ULAZNICE:
Promo cena: 6990 dinara
Popust za studente i srednjoškolce: 5490 dinara
Redovna cena: 10990 dinara

Pogledajte još