Mark Entoni podneo zahtev za razvod

LOS ANDJELES, 12. aprila 2012. (Beta-AFP) - Američki pevač i producent Mark Entoni podneo je zahtev za razvod od glumice i pevačice Dženifer Lopez.

Zahtev je u losandjeleski sud stigao u ponedeljak, a Entoni u njemu kao razlog navodi "nepremostive razlike" i traži zajednično starateljstvo nad njihovim četvorogodišnjim blizancima Emom i Maksom. Par je u julu prošle godine saopštio da se rastaje. "Odlučili smo da okončamo brak. To je bila veoma teška odluka. Prijateljski smo se dogovorili", kazali su u to vreme magazinu Pipl.

Dženifer Lopez i Entoni venčali su se u junu 2004. u Los Andjelesu. Pevačica je rodila blizance u februaru 2008. Pevačica, koju obožavaoci zovu Džej-Lo, potiče iz porodice Portorikanaca iz Njujorka, kao i Entoni, salsa pevač veoma popularan u Latinskoj Americi. Dženifer Lopez je filmsku karijeru počela 1997, ulogom u filmu "Selena", a potom je postala muzička zvezda. Prvi album "On the 6" objavila je 1999, a sa njega se izdvojio hit "If You Had My Love". Posle pauze zbog porodjaja 2008, na scenu se vratila kao sudija u televizijskog pevačkom takmičenju "Američki idol", a u aprilu 2011. je objavila album "Love".

Pogledajte još