Skarlet Johanson: Razvod me je potpuno uništio

Dok ceo svet s nestrpljenjem iščekuje da vidi Skarlet Johanson (27) kao opasnu Crnu udovicu u filmu "Osvetnici", ona za majski broj magazina "Vogue" otvara dušu i pozira poput prave dive onog starog, blistavog Holivuda.

FOTO GALERIJA: Premijera filma "Osvetnici" u Holivudu

(old_image)

O svom uspehu u mladim godinama Skarlet za "Vogue" kaže:

- Imam osećaj kao da je prošla večnost. Da li sam srećna što nemam više dvadeset godina? Jesam. Devetnaest? Ne želim da budem ponovo u tim godinama. Veoma su zbunjujuće.

Iako je ostvarila svoj san da igra na Brodveju, Skarlet ipak nije uspela da ostvari i uspešan brak sa glumcem Rajanom Rejnoldsom.

- Razvod je bio užasan. Naravno da je bilo užasno. To je sve potpuno razarajuće. To te potpuno izbaci iz koloseka. Misliš da će se tvoj život odvijati na jedan način, a onda, iz brojnih razloga, ne bude tako. I nema načina da u tome vešto plivaš. Niko ne može da ti da pravi odgovor. I ono što čuješ nikada nije ono što želiš da čuješ. Veoma ste usamljeni u tome. Na neki način, tada ste najusamljeniji - kaže Skarlet o svom razvodu od Rajana Rejnoldsa.

(old_image)

Nadlanu.com fotografski favorit - Mario Testino je u ovom foto editorijalu apsolutno "uhvatio" klasičnu lepotu kojom zrači Skarlet Johanson. Poput Vudija Alena koji za Skarlet kaže da "ima glumačke sposobnosti da bude mnogo više od prolazne pinap devojke, već je prava smislena glumica", Testino je Skarlet pružio šansu da dokaže da je mnogo više od lepe spoljašnjosti.

U foto editorijalu joj se pridružuje kolega iz filma "Osvetnici" - Mark Rufalo, koji za Skarlet nema ništa drugo do reči hvale.

Pogledajte još