Grant: Drogba neće u Partizan!

"Očekujem pobedu u Smederevu, nije važno kojim rezultatom. Mladi igrači će dobiti šansu u narednim utakmicama, uostalom kao i do sada, ali ne zbog gustog rasporeda već jer zaslužuju tu priliku", rekao je Grant novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

On je istakao da još ne razmišlja o letnjem prelaznom roku, jer mora da završi posao u Super ligi.

"Još ne razmišljam o letnjem prelaznom roku, prvo moramo da završimo posao u Super ligi, da odbranimo titulu, a tek nakon toga ćemo uraditi analizu i spremiti se za evropska takmičenja", istakao je Grant.

On je kazao da želi da crno-beli ostave trag u Evropi sledeće sezone, ali je ocenio da će to biti teško.

"Želimo da ostavimo trag u Evropi, to je ono zbog čega sam došao. To je teško, ali nije nemoguće. U interesu celog kluba je da se ostvari dobar rezultat u evropskim takmičenjima", rekao je Izraelac.

Na pitanje novinara da li bi na leto otišao iz Partizana u slučaju dobre ponude, Grant je rekao da o tome neće razmišljati dok ne završi posao zbog kojeg je došao.

"Ovde sam došao da odradim zacrtani posao. Dok to ne završim neću razmišljati ni o čemu drugom. Uživam u ovom izazovu, želim da ostvarim cilj i neće me poremetiti druge ponude", kazao je izraelski stručnjak.

Grant je kazao da Partizan ne može da traži pojačanja u najjačim evropskim ligama.

"Moramo da testiramo igrače koji se uklapaju u naš budžet. U engleskoj trećoj ligi igrači imaju veće plate nego ovde. Ne možemo da tražimo pojačanja u najjačim evropskim ligama. Posmatramo sve interesantne igrače u Srbiji", rekao je Grant.

"Razgovarao sam sa Didijeom Drogbom, rekao mi je da sam mu veoma drag, ali da ne može da dođe na probu u Partizan", našalio se Grant.

Izraelac je dodao da ne veruje da će Partizan i Crvena zvezda biti privatizovani.

"Znam da Partizan nije privatan klub. Na osnovu onoga što vidim kako stvari funkcionišu u dva najveća kluba, ne verujem ni da će doći do privatizacije. Barselona i Real Madrid nisu privatni klubovi pa im ne ide loše", zaključio je Grant.

Smederevo dočekuje Partizan u subotu od 16.00.

Beta

Pogledajte još