Nema predaje dok ima šanse za opstanak

BEOGRAD, 24. aprila 2012. (Beta) - Trener fudbalera Borca iz Čačka Slavko Vojičić rekao je u utorak pred meč protiv Jagodine u 26. kolu da se njegova ekipa neće predati sve dok ima šanse da izbori opstanak u Super ligi Srbije.

"Za mene nema predaje dok god postoji i najmanja šansa da se sačuva superligaški status. Potpuno sam svestan teške situacije u kojoj se nalazimo. Nadam se da se nikada neće ponoviti sramno izdanje naših igrača kao u prošlom kolu, tada su se predali pre početka", rekao je Vojičić novinarima u Čačku.

"Imamo teoretske šanse da izborimo ostanak i moramo tako razmišljati bez obzira na sve probleme koji nas pritiskaju", dodao je.

Vojičić je ocenio da Jagodina igra sjajno.

"Oni igraju zaista sjajno. Ne samo da pobedjuju, već to čine veoma ubedljivo. Igraju napadački i efikasan fudbal, tako da nam predstoji jako težak posao. Imaju odlične igrače, a pre svega tim, tako da opasnost vreba sa svih strana", rekao je Vojičić.

"Nadam se da ćemo konačno odigrati bolje i ostvariti rezultat koji bi nas ostavio u trci za opstankom u eliti", zaključio je trener Čačana.

Jagodina dočekuje Borac u sredu u 16.30.

Pogledajte još