Hoće li biti čupanja za kosu na mitingu SNS-a?

Dragana Radosavljević Cakana je simpatizer naprednjaka i već na početku kampanje Aleksandra Vučića za gradonačelnika Beograda nastupala je u hali Pinki, a potom i u restoranu u kojem se on družio s penzionerima.

- Cakana je rekla da će pevati na mitingu samo ukoliko Maja Nikolić ne bude nastupala. Maja se još pre mesec dana dogovorila s naprednjacima da im peva na konvencijama širom Srbije za honorar, ali Cakana je uletela u priču i pomrsila joj konce - piše "Kurur".

Nikolićka je za Kurir rekla da neće pevati i veoma je besna na koleginicu.
- Rekli su mi da Cakana stoji iza otkazivanja mog nastupa. Ne mogu da verujem dokle ljudska zloba i pakost mogu da idu. Meni je Cakane žao, jer je njoj najteže samoj sa sobom. Za svoje sinove se borim dostojanstveno i nikad nikome nisam namestila da ne radi. Molim se da se Cakana promeni i postane bolji čovek. Ljubomora i zlo je izjedaju - rekla nam je Maja.

Cakanina priča bila je drugačija.
- Nemam ništa protiv Maje, mi smo sad u korektnim odnosima. To što je bilo na „Farmi“, pripada prošlosti. Ja sam simpatizer SNS i poštujem svakoga ko radi za njih - kazala je Cakana.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.