Đoković predao, Srbija izgubila!

Argentina je povela sa 3:1, a odlučujući poen osvojio je Huan Martin Del Potro, kome je Novak Đoković zbog povrede predao meč početkom drugog seta.

Prvi set Del Porto je, posle izjednačene borbe, dobio u taj brejku rezultatom 7:5, a u drugom je Argentinac poveo 3:0, kada je Đoković posle jednog udarca pao na teren i više nije mogao da nastavi.

Već posle nekoliko gemova videlo se da Đoković nije zalečio povredu, koja je počela da ga muči u finalnom meču US Opena protiv Rafaela Nadala.

Posle gotovo svakog malo napornijeg poena on bi počeo da se isteže i drži za leđa, ali je uprkos tome želeo da nastavi i pokuša da donese reprezentaciji Srbije pobedu koja bi je ostavila u meču.

(old_image)

Bolovi su, međutim, bili isuviše jaki i na početku drugog seta Del Potro je za desetak minuta dobio tri gema, što je bio jasan znak da srpski teniser ne može da mu pruži otpor.

Tako je reprezentacija Srbije propustila priliku da brani prošle godine osvojenu titulu. Za "salataru" će se boriti reprezentacije Španije i Argentine.

Konačan rezultat meča Srbija - Argentina biće poznat posle poslednjeg meča koji treba da odigraju Janko Tipsarević i David Nalbandijan.

FoNet

Pogledajte još