Zuba Ronaldo mršavi pred kamerama

Od završetka karijere, legendarni penzionisani brazilski fudbaler Ronaldo (36) vodi veliku borbu sa viškom kilograma. Iako danas izgleda daleko manje atraktivno nego na vrhuncu karijere, "zubi Ronaldu" preslatki osmeh, zbog koga smo ga uvek voleli, ne silazi sa lica. A uskoro će taj osmeh objaviti rat višku kilograma i to pre TV kamerama.

U TV šouu "Fantastico" na televizijskoj stanici "Rede Globo", "pravi Ronaldo" će pred očima javnosti pokušati da smrša kako bi bio fit za nastup u godišnjoj dobrotvornoj utakmici protiv ekipe u kojoj je njegov bivši saigrač iz Real Madrida - Zinedin Zidan.

Kako je najavljeno, ovaj rijaliti šou će svake nedelje tokom tri meseca prikazivati Ronaldov napredak u mršavljenu. O učešću u ovom šouu, Ronaldo kaže:

- Imam problem s težinom. To je prava trauma za mene. Osećam se loše i brzo se umaram, a imam i problema sa snom. U životu sam bio suočen s puno izazova, a ovaj neće biti lak. Oni koji su pokušali da izgube kilograme to znaju. Imam utakmicu protiv Zidana i prijatelja u Porto Alegreu u decembru i želim da budem spreman za nju. To je veliki izazov.

Ronaldo je bivši trostruki najbolji fudbaler na sveta u izboru FIFA-e i najbolji strelac u istoriji svetskih prvenstava. Fudbal je napustio tokom februara 2011. godine, a razlog su bili problemi sa štitnom žlezdom koja je i jedan od uzroka njegove gojaznosti.

Mi smo uz tebe, najdraži Zubo!

Pogledajte još