Poginule dve sestre na Pančevačkom mostu

Načelnik smene u Hitnoj pomoći Željko Baćević rekao je da su dve osobe sa teškim povredama prebačene u Urgentni centar, u Centar za reanimaciju, navodi B92.

Na lice mesta došao je prijatelj stradalih devojaka i rekao da je reč o dve sestre iz Pančeva, M. R. i Lj. R. stare 27 i 23 godine, od kojih je starija upravo diplomirala na Pravnom fakultetu, pa su pošli da proslave, piše Blic.

Devojka nalazi se u komi, dok je mladić u svesnom stanju i ima teške povrede, rekao je Baćević.

U sudaru, koji se dogodio oko ponoći, učestvovala su dva vozila - "BMW" u kome se nalazilo petoro osoba i "jugo" u kome je bila jedna osoba, javio je RTS. Od siline udara "jugo" se prepolovio, preneo je RTS.

Na licu mesta stradale su dve devojke koje su sedele pozadi u BMW-u, čiji je vozač pod uticajem alkohola vozio brzinom od oko 200 na sat i prethodno je prošao kroz nekoliko crvenih svetala, prenose elektronski mediji.

Posle sudara, BMW je udario u banderu zadnjim delom i zbog toga su stradale devojke na zadnjem sedištu. Vozač BMW P. B. (34) prošao je bez ikakvih ozleda, a suvozač K. M. (34) sa lakšim povredama.

Pogledajte još