Ponaša se kao beba u trideset i nekoj?! (VIDEO)

Jedna od najneverovatnijih emisija kanala TLC - "My Strange Addiction" (Moja čudna zavisnost), otkrila je tridesetjednogodišnjeg muškarca Stenlija koji je opsednut životom "odrasle bebe". Da ne poveruješ, zar ne?!

Kanal TLC, koji sve više fascinira (i plaši!) svojim otkrićima, ovog puta je, verovali ili ne, otkrio čitavu zajednicu odraslih ljudi koji u svakom segmentu svog života oponašaju bebe. Ali, kako Stenli kaže, "uopšte se ne radi o seksualnoj stvari".

Poslednjih 18 godina, Stenli se potpuno "saživeo sa svim stvarima koje su karakteristične za bebe: cucle, flašice, pelene, spavanje u kolevci, pa čak i ručanje u visokoj stolici, a sve to kako bi oživeo svoju fantaziju da bude dvogodišnji dečak".

Inače, Stenli je trenutno u potrazi za svojom "odraslom bebećom mamom"?!



Ova luda opsesija nije samo Stenlijeva, već isto radi i dvadesetpetogodišnja Rajli i... pa, ko zna ko već. Kao što ćeš videti u video klipu u nastavku, Rajli je rođena kao muško, ali danas je žensko. I ne samo to, ona provodi po 12 sati dnevno kao beba u svojoj kolevci sa cuclom u ustima, okružena bojankama i lutkama.

Jednostavno, šta reći na sve ovo?! Šta ti kažeš?

Pogledajte još