Privođenja zbog ubistva Meksikanke u Splitu

Policija će danas saopštiti da li neka od osoba, koja se poreverava, ima veze sa ubistvom Selene Masedo.

Direktor policije Milorad Veljović potvrdio je za RTS privođenje više lica, koja se, na osnovu saznanja policija Hrvatske i Srbije mogu dovesti u vezu sa ubistvom meksičke turistkinje u Splitu. Prema njegovim rečima, obaviće se provera njihovih alibija i DNK analiza, prenosi RTS.

Očekuje se da će danas policija, posle svih provera, saopštiti da li neka od osoba koje se poreveravaju, a nalaze se na teritoriji Srbije, ima veze sa ubistvom Selene Masedo (31). Srpskoj policiji u istrazi pomažu i trojica hrvatskih kolega.

Splitska Slobodna Dalmacija prenela je juče da dres italijanskog fudbalskog kluba "Milan" pronađen na mestu ubistva, na čijoj poleđini piše REKS, prema svedočenju očevidaca pripadala Novosađaninu koji je letos boravio na tom području.

Splitski mediji su objavili da muškarac, označen kao Novosađanin, ima između 40 i 45 godina, da je crne puti i kose i visine oko 1,75 metara. On je, kako se navodi, vozio metalik sivu "škodu oktaviju" karavan, novosadskih registracija.

(old_image)

Selena Margarita Grasiano Masedo ubijena na Marjanu kod Splita

Meksikanka Selena Margarita Grasiano Masedo, koja je u Splitu boravila sa bratom, nestala je krajem avgusta na Marjanu kod Splita. Njeno telo je nađeno 25. avgusta, nakon opsežne potrage koja je trajala nekoliko dana. Bilo je zakopano i navodno masakrirano.

Pogledajte još