Gledao ubistvo dok je četovao na Aj-pedu

0

Jedan muškarac svirepo je ubio svoju suprugu u Barlingtonu, u SAD, a to je posmatrao mladić s kojim je kćerka sukobljenih roditelja bila u momentu tragedije na "video-četu" putem Aj-peda, objavila je američka mreža Ej-Bi-Si.

Kristofer Pjantedozi (39) zadržan je u sredu u zatvoru, bez prava na kauciju, pod optužbom da je nožem ubio svoju suprugu Kristen Puliskijano prošlog četvrtka, u porodičnoj kući u Barlingtonu, u saveznoj državi Masačusets.

Pozivajući se na svedočenja pred sudom, ABC navodi da je 15-togodišnja kćerka, dok je u svojoj sobi bila na video-vezi s prijateljem, čula svađu svojih roditelja u kuhinji i tamo zatekla oca sa nožem u ruci.

Majka je u tom trenutku pobegla u kćerkinu sobu, ali je otac provalio vrata, oborio je na krevet i počeo da je ubada nožem, što je bilo vidljivo kćerkinom prijatelju s druge strane video-veze na Aj-pedu, rekla je pred sudom zamenica okružnog tužioca Nikol Alejn.

Prema njenim rečima, tužilaštvo je uzelo i svedočenje mladića, koji je potvrdio da je na Aj-pedu video momenat ubistva. Na sudu je još rečeno da je uredjaj uzet na veštačenje kao dokaz.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.