Stop za Karleušu

0

Kriminal, nasilje, ubistva kritika društva, sočne psovke, oskosnica su novog albuma Jelene Karleuše "Diva DNA", koji zbog svega navedenog nije najbolje primljen kod izdavača, koji traže od pevačice da promeni tekstove nekih pesama.

Prema saznanjima „Kurira“ od albuma Jelene Karleuše o kojem se mesecima priča zasad nema ništa! Razlog su tekstovi eksplicitne sadržine, zbog čega pop zvezda ratuje sa izdavačima.

Jelena tvrdoglavo odbija da izmeni i jednu jedinu reč u tekstovima, koji se bave kriminalom, nasiljem i kritikom društva, čak uz upotrebu sočnih psovki. Izdavači su se uplašili reakcije RRA, kao i same budućnosti albuma na tržištu – kaže izvor blizak JK.

Na albumu bi trebalo da se nađe 10 pesama, od kojih su dve balade za koje svi koji su ih čuli kažu da su najbolje u Karleušinoj karijeri. Problem je, kako piše „Kurir“, ostalih osam numera, u kojima dominiraju haus, rep i R’n’B.

Jedan od primera je rep pesma „Krimi rad“, u kojoj Jelena peva o socijalnim temama, uz pomoć ne toliko poznatog repera Teror Tek. Ona je glavna koska u grlu izdavača jer se pominju ubistva. U jednoj od pesama Karleuša se bavi noćnim životom Beograda i porocima, koristeći vrlo eksplicitne reči o prostituciji i narkomaniji, koje ne želi da izbaci ili promeni – naglašava izvor.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.