Posvetiću život Liverpulu

0

LIVERPUL, 1. juna 2012. (Beta) – Fudbalski klub Liverpul potpisao je u petak ugovor sa trenerom Brendanom Rodžersom, koji je kazao da će "posvetiti život" borbi za engleskog premijerligaša i njegove principe na terenu i van njega.

LIVERPUL, 1. juna 2012. (Beta) – Fudbalski klub Liverpul potpisao je u petak ugovor sa trenerom Brendanom Rodžersom, koji je kazao da će „posvetiti život“ borbi za engleskog premijerligaša i njegove principe na terenu i van njega.

„Blagosloven sam jer sam dobio ovu priliku. Želim da zahvalim ljudima koji su mi dali priliku da vodim ovaj veliki klub. Veoma sam uzbudjen i nestrpljiv da počnem da radim. Obećavam da ću posvetiti život borbi za Liverpul i njegove principe na terenu i van njega“, rekao je Rodžers za klupski sajt.

Dužina ugovora nije saopštena, a predsednik Liverpula Džon Henri naveo je da je Rodžers doveden kao „dugoročno rešenje“.

„Ne očekujemo da se preko noći dogodi čudo, ali verujemo da će se klub razvijati u pravom smeru – do titule šampiona Premijer lige“, dodao je Henri.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.