Partizan počeo pripreme za novu sezonu

Novi trener Vladimir Vermezović na prvoj prozivci u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu okupio je 29 igrača, među kojima su i novajlije Branko Pauljević, Muhamed Zabija, Goran Lovre, dok će se ekipi naknadno priključiti napadač Stefan Šćepović, kao i Medo Kamara i David Manga, koji imaju reprezentativne obaveze.

Fudbalerima se prvi obratio sportski direktor crno-belih Ljubiša Tumbaković.

"Svaki pocetak donosi neku novu nadu, svi vi ovde pokušaćete da se nametnete stručnom štabu i ostvarite zacrtane ciljeve. Svake godine moramo da pravimo rezultate i da ih potom nadgrađujemo. Očekuje se i da poštujete kodeks ponašanja, jer svako od vas mora da bude na nivou koji zahteva Partizan"
, rekao je Tumbaković.

Crno-beli će 14. juna otputovati na Taru, a boravak na slovenačkom Pohorju planiran je za period od 28. juna do 11. jula.
Partizan će 30. juna igrati protiv lokalne Aluminije, dan kasnije rival će mu biti austrijski prvoligaš Viner Nojštad, a 4. jula odmeriće snage sa ukrajinskom Zarjom.

Sledeći rival crno-belih, 7. jula biće austrijski Šturm, a poslednja provera zakazana je za 10. jul kada će protivnik šampiona Srbije biti moskovska Lokomotiva.

Vermezoviću su se u Zemunu javili sledeći igrači: Vladimir Stojković, Radiša Ilić, Nikola Petrović, Živko Živković, Branko Pauljević, Nikola Aksentijević, Aleksandar Miljković, Vladimr Volkov, Aleksandar Lazevski, Stefan Aškovski, Miloš Ostojić, Stefan Savić, Ivan Ivanov, Vojislav Stanković, Milan Smiljanić, Goran Lovre, Saša Marković, Zvonimr Vukić, Saša Ilić, Stefan Babović, Miloš Jojić, Dejan Babić, Filip Marković, Nikola Ninković, Lazar Marković, Nemanja Tomić, Marko Šćepović, Eduardo i Aleksandar Mitrović.

(Tanjug)

Pogledajte još