Prdite do mile volje! (VIDEO)

Vazda praktični Japanci su ovoga puta smislili kako da pomognu ljudima koji su veoma stidljivi i koji se ustručavaju da obavljaju nuždu zbog pratećih neprijatnih zvukova, a sve u strahu da ih neko ne čuje, piše "Dnevnik.hr".

Izum koji bi trebalo da olakša korišćenje WC-a dolazi iz firme Eco-Otome i predstavlja spravicu u obliku priveska koja emituje prijatne, umirujuće zvukove čija je funkcija da "zakamufliraju" one prirodne koji prate fiziološke procese koje obavljamo u toaletima. Zahvaljujući tome, korisnici ove "WC pokrivalice" bi trebalo da budu opušteniji što bi, ne sumnjamo, doprinelo i poboljšanju njihove probave.

Još jedna od prednosti ovog izuma je i smanjenje potrošnje vode jer je poznato da ljudi često tokom obavljanja nužde, naročito na poslu ili kada su u gostima, i po nekoliko puta puštaju vodu iz vodokotlića, zato što im je neprijatno da ih neko čuje. Zato ovaj uređaj ima i opciju kraćeg i dužeg trajanja zvuka puštanja vode, što se postiže jednim, odnosno, sa dva pritiska na dugme.

Inače, cena ove spravice je 31 dolar.

Pogledajte još