Makljaža: Sudija pokazao 17 crvenih kartona (VIDEO)

0

Utakmica 9. kola prvenstva Urugvaja između Montevideo Vonderersa i Huventuda (3:3) završena je u haosu pošto je sudija, nakon što je prethodno isključio jednog igrača, dodelio čak 17 crvenih kartona posle meča zbog opšte tuče.

Strasti su uzburkane pred sam kraj susreta odigranog u nedelju u Montevideu, kada su domaći igrači Vonderersa smatrali da je trebalo da bude dosuđen penal posle prekršaja nad Gastonom Rodrigesom, preneli su lokalni mediji.

U trenutku kada je sudija označio završetak utakmice usledila je tuča između igrača, koji su se udarali nogama i rukama, a sudija Leodan Gonsales dodelio je 16 crvenih kartona, po osmorici fudbalera iz svakog tima. Ukupan bilans kartona je 17 posto je vezista domaćih Dijego de Sousa isključen na kraju prvog poluvremena.

Nasilje sa terena proširilo se i na tribine stadiona „Park Vijera“, gde je jedan navijač zadobio posekotinu na glavi nakon što je pogođen kamenom.

Posle devet odigranih kola Vodnerersi zauzimaju 9. mesto na tabeli sa 12 bodova, dok je Huventud 11. sa 10. Vodi Penjarol sa 20 bodova ispred Nasionala sa 19.

(Tanjug)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.