Porodica Adams živi na groblju- ručaju okruženi leševima

Da li biste imali hrabrosti da prespavate u kući nalik na kuću porodice Adams koja je u stvari kapela i koja se nalazi na groblju? Jedna Engleska porodica je čak presrećna što spava u ovakvoj kući ističući da je ovo njihova kuća iz snova.

Vlasnicima kuće Džejn Stedi i njenom partneru Majk Blačfordu nikada groblja nisu bila jeziva.

- Oduvek sam volela da gledam horor filmove, a sada je doživljaj mnogo jači u kući koja je usred groblja – istakla je Džejn. Kada smo je kupili, bila je u očajnom stanju, to je u stvari bila stara ali dosta prostrana kapela, a lokacija nam nikada nije predstavljala problem – dodala je Džejn.

Ipak, iako nikada nisu videli duha, par svedoči kako su im se često dešavale čudne situacije.

- Jednom sam imao utisak kao da neko stoji iza mene i sve vreme me posmatra – rekao je Majk i dodao kako se često dešavalo da pas počne da laje na zid kao da nešto oseća.

Njihovo troje dece, takođe nikada nisu imali strah od groblja ali kako su rekli, pre kupovine kapele posavetovali su roditelje da je bolje da prethodni stan izdaju umesto da prodaju, za slučaj pojave zombija u novoj kući.

Jedno je sigurno, ova čudna engleska porodica svakako živi u najjezivijoj kući ikada. U šali ističu kako im niko nikada nije pokucao na vrata za Noć veštica.

- Dešava se da u toku noći čujemo vrisak. Najčešće vrište slučajni prolaznici koji se prestrave kada vide da se po kapeli neko kreće. Nama je sve to simpatično – ističe Majk.

Pogledajte još