Ko je ovaj seksi đubretar?

On je lep, seksi, ambiciozan, uspešan je sportista, igra tenis, stručnjak je za ishranu i fitness... I, kao što vidimo na fotografiji, svestan je značaja ekologije. On je Mister Hrvatske i potencijalni Mister sveta - Vanja Grgec (25).

Eto, možda će neki krenuti nakon oslobađanja generala Gotovine i Markača iz Haga da bojkotuju hrvatske proizvode, ali kako bojkotovati hrvatske frajere?! Posebno ovakve kao što Vanja!

(old_image)

- Već neko vreme se trudim da razbijem stereotipe o misterima. Pokušavam da stvorim pozitivnu sliku o sebi u kojoj će me ljudi prepoznavati kao sportistu, a ne kao manekenčića koji samo šeta po revijama. Ja sam prvenstveno osoba koja živi za treninge, istraživanje i ispitivanje vlastitog fizičkog potencijala, kao i za pomaganje i savetovanje drugih kako da se osećaju bolje, energičnije i prvenstveno – kako da budu zdraviji! - izjavio je za Index.hr Mister Vanja.

Našeg dragog komšiju Vanju čeka izbor za Mistera sveta na kome je veliki favorit i svi mu predviđaju drugo mesto, odmah iza Kolumbijca Franciska Eskobara. Ali, ako žiri zna šta radi, pogledaće ovu fotku ispod i reći: "Eskobare, izbačen si. Napusti kuću... Seksi trbušnjaka!"

Nego, ko je sprski Mister za ovu godinu?!

(old_image)

Foto: Facebook Vanje Grgeca

Pogledajte još