"Najgluplji" ubica: Ubio devojku kad mu je rekla da je trudna, stavio je u kadu i zapalio kuću

Indijac koji živi u Dubaiju je optužen za ovo monstruozno ubistvo, a njegov advokat ga je opisao kao najglupljeg ubicu kojeg je video u 40 godina svoje karijere, prenosi index.hr.

Muškarac je radio kao kuvar za jednog od članova vlade. Svoju devojku je pretukao kamenom kad mu je rekla da je trudna i zapretila mu da će ga optužiti za silovanje. Bizarno je, međutim, to što oni nikada nisu imali seksualni odnos.

On je po ubistvu njeno telo stavio u kadu, napunio je vodom, i zapalio kuću kako bi prikrio tragove ubistva.

Iako je vila cela izgorela, kada puna vode nije pretrpela nikakvu štetu, kao ni telo njegove devojke, koje je voda zaštitila od požara.

Muškarac je uhapšen 2010. nakon što je zamolio svog poslodavca da mu pomogne da pobegne iz zemlje. Poslodavac nije želeo da mu pomogne već ga je prijavio policiji.

Indijac trenutno čeka na izricanje kazne dok vlasti pokušavaju da pronađu rodbinu ubijene žene, koja je radila kao spremačica.

Prema zakonu Ujedinjenih Arapskih Emirata njemu ne može da se izrekne kazna dok porodica ubijene žene ne odgovori na pitanje da li ga žele osuditi na smrt, ili će prihvatiti novčanu naknadu.

Pogledajte još