Atletičar Pistorijus pod nadzorom, strahuje se da bi mogao da se ubije

0

Južnoafrički pravosudni organi doneli su odluku da pod poseban nadzor stave planetarnu atletsku zvezdu Oskara Pistorijusa jer, zbog psihičkog stanja u kome se nalazi posle optužbi da je ubio svoju devojku Rivu Stinkamp, strahuju da bi mogao da pokuša da oduzme život i sebi.

Potpuno je očajan„, rekao je taj izvor južnoafričkim medijima, nakon što je završeno saslušanje na kome je altetičar i zvanično optužen za ubistvo sa predumišljajem.

Istraga je, saznaju lokalni mediji, utvrdila da je u nesrećnu manekenku sa kojom se Pistorijus zabavljao od novembra 2012, pucano četiri puta, odnosno da su je meci pogodili u glavu, ruku i struk, dok je jedan hitac prošao kroz njene prste dok je podizala ruke da se odbrani. Prema nekim navodima, Stinkampva je izrešetana kroz vrata kupatila.

Pistorijus je i na saslušanju teško suzdržavao emocije, briznuvši u plač u nekoliko navrata.

PROČITAJ I: Pistorijus nije greškom ubio svoju devojku?

Paraolimpijski šampion i sjajni učesnik Olimpijskih igara u Londonu, gde je dogurao do polufinala iako nastupa sa protezama na nogama, u očajnom stanju nalazi se u ćeliji koju non-stop nadziru policajci jer je strah da bi mogao da pokuša da se ubije bio dovoljan da nadležni nalože baš takav specijalni nivo čuvanja.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.