Šta znače vaši seksi snovi?

0

Ako ste u snovima uživali u zagrljaju kolega, šefova, slavnih osoba, sada je vreme da saznate šta to znači.

Evo kako ženama to objašnjava stručnjak za snove Lori Lovenberg…

Dečko vas je prevario

Nemojte se buditi ljuti misleći da ima neku drugu. Razlog što ovo sanjate može biti to što se zbog njegovog posla osećate zanemareno. Oprostite mu!

Goli u noći

Hodate ulicama kada odjednom shvatate da nemate na sebi ni komadić oseće? Upitajte se šta vam je to toliko povredilo čast, granice i integritet? Nemojte toliko brinuti šta drugi misle o vama.

Seks sa šefom

Strastveni seks sa šefom koji tako stvarno u snu izgleda znači da morate da naučite kako da se postavite na poslu ili da malo bolje organizujte svoj život.

Želite prijatelja

Erotski snovi u kojima se pojavljuje vaš najbolji prijatelj otkrivaju da podsvesno čeznete za nekim njegovim karakternim crtama koje vam nedostaju.

Ponovo sa bivšim

Iako vas je povredio i napustio, pitate se i šta ćete u snovima sa njim? Verovatno čeznete za nekim lepim trenucima u toj vezi.

Seks sa poznatom zvezdom

Čitavu noć ljubite Džordža Klunija? Vrlo je verovatno da ste pred spavanje gledali neki njegov film ili čitali intervju u novinama.

Apsurdna mesta

Upravo ste imali žestok seks sa kolegom u špajzu? Bez panike. Mnogo važnije od likova u snu jeste kakve osećaje u vama budi kulisa – nesputanost, nesigurnost, zabavu, ushićenje…

Akcija bez orgazma

Iako je ovaj scenario mnogo češći u muškim nego ženskim snovima, on uglavnom govori o tome da u stvarnosti imate neki nedovršen posao. Ili ste se jednostavno prerano probudili.

(Cosmopolitan.hr)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.